Vi är Generation Zero

Vi är den femte generationen som leder Malmberg. Genom att bära arvet efter Jöns Malmberg, vår farfars farfar, utvecklar vi hållbara lösningar inom vattenrening, borrning, biogas och geoenergi. Vi vet att vi gör skillnad. Och vi måste få den skillnaden att räknas. För samtidigt som vi är den femte generationen, är vi också den första generationen. Den första som till fullo förstår omfattningen av klimatförändringarna. Och den första med verktygen för att bygga en framtid utan det. Det är därför vårt mål måste vara ingenting. Noll utsläpp. Noll föroreningar. Noll avfall. Men ingenting är omöjligt utan dig. Våra medarbetare, våra kunder.

Grunden i vår affärsmodell är Ett Malmberg – övertygelsen av att vi skapar kundnytta tillsammans. Vi positionerar oss på marknaden genom att lägga vårt fokus på kundnärhet och möjligheten att vara en viktig del i kundens framgång.

Erik Malmberg, Ägare

För över 150 år sedan grundades Malmberg. Ända sedan den 7 april 1866 har nya och bättre tekniker varit vår drivkraft. Från vattenrening och borrning till geotermisk energi och biogas har det funnits mycket historia, innovation och lärande längs vägen. Allt var för att ge det väsentliga av rent vatten och energi till dem som behöver det. Men nu vet vi att hållbara lösningar också är nödvändiga. Vi har funnits i många år, men föreställ dig bara vad vi kan åstadkomma tillsammans under de kommande 150 åren.

Gå tillbaka Gå vidare