Välkommen till vår resa mot Generation Zero

Ingenting betyder någonting

Den här rapporten är till för dig! Du som är vår intressent, kund, medarbetare eller leverantör. Vi är på väg på en resa mot Generation Zero och den resan är inte rak – men den går ständigt framåt. Ända sen starten 1866 har nya och bättre tekniker varit en del av utvecklingen av vårt familjeföretag.

Tillsammans vet vi att vi gör skillnad. Vi vet att gröna lösningar inom vatten och energi är framtiden, och det är därför vårt mål fortfarande måste vara just ingenting. Noll utsläpp, noll föroreningar och noll avfall.

Genom att utnyttja kraften i innovation, teknik och våra anställdas engagemang banar vi vägen mot en hållbar och en bättre framtid.

Ungefär som de som tvivlar på klimatets framtid tror vi också att ingenting egentligen spelar någon roll – av den enkla anledningen att vi siktar på att nå noll i allt vi gör. Även om vi kanske inte ändrar varje individs beteende, kommer vi att fortsätta arbeta så att de får sin energi och vatten genom förnybara källor.

Med dig, våra anställda och våra kunder vid vår sida kommer vi att se till att ingenting verkligen spelar någon roll.

Tillsammans möjliggör vi vägen mot Generation Zero.

Familjen Malmberg
Om Malmberg
Är du nyfiken på att veta mer om miljöteknikföretaget Malmberg? Läs hur allt började, och se uppmärksammade priser vi vunnit.
Gå tillbaka Gå vidare